windenergie op je eigen dak

wie zijn we en wat doen we.

Hallo allemaal.

Wie zijn wij en wat doen we.we zijn een klein bedrijfje, .en we hebben ons gespecialiseerd op het gebied van kleine wind generators.op particuliere daken. We hebben lang staan nadenken over hoe we het stroom verbruik in het huishouden nog meer terug kunnen dringen.dan alleen met zonnepanelen.

Groene stroom uit je eigen stopcontact?? dat kan. Met wind energie.  

Zonne panelen maken alleen stroom als de zon goed of matig schijnt ,maar als de zon niet schijnt kunnen we nog altijd genieten van een briesje wind.Dus zijn wij gaan kijken of we deze wind kunnen gebruiken . En ja hoor ,zeker kunnen we dat . met een kleine wind generator!!!Dus zijn we een klein bedrijfje opgestart dat gespecialiseerd is op wind energie.

Niet alleen power in uw leven, maar ook Kleur Uw Leven! je hebt niet veel plaats nodig ,voor ze te kunnen plaatsen , het kan nog in de tuin als het moet, als er maar genoeg wind is.Het kan ook makkelijk op een schoorsteen of op een garage dak of in de tuin of op je tuinhuis ..

Het kan allemaal .

wind generators hebben weinig onderhoud nodig en lopen jaren lang zonder onderhoud, en ze houden tot wel windkracht 10 makkelijk uit .

We leveren het complete pakket aan u en sluiten het helemaal aan voor u..Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons ,of bel ons gewoon even op voor meer info.Of het kan en of welk model u graag had gehad.

windenergie@de-draaimolen.com

Groet van ons team .wij gaan voor groene stroom !!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s